joi, mai 05, 2016

Ploaia și vopseaua în sectorul 4 București


Edilii interimari, candidați la alegerile locale din 5 iunie 2016, ne iau de proști!!!

”Forța activă” a edilului interimar Daniel Băluță, cel care i-a luat locul lui Piedone la Primăria Sectorului 4 București, primarul interimar care le promitea păgubiților despăgubiri pentru mașinile avariate de viscol, în ianuarie, primarul care le trimitea în luna martie, bucureștenilor din sector, după modelul predecesorului său, și le promitea locuitorilor că va angaja 1000 de grădinari de bloc.

Inventatorul ”grădinarilor de bloc” i-a lăsat cu ochii în soare și așteptare pe cetățenii cărora le cere voturile, din sectorul 4, doritori să devină angajații Primăriei. Nu mai puțin de 1000 locuri de muncă, ”grădinari de bloc”, le-a promis Băluță locuitorilor din sectorul 4, chemându-i să se angajeze, inclusiv prin interviuri în media.

 Vopsitul ploii în S. 4!!!
Zi și noapte a plouat de-a rupt în București. Ploaia nu i-a oprit însă, pe edilii candidați ai Sectorului 4 București să înceapă marea vopsire a băncilor din parcurile mai mici sau mai mari ale sectorului.
Astfel, printre picături de apă, îmbrăcați adecvat cu geci și glugi pe cap să nu-i plouă, vopsitorii au luat cu asalt băncile ude, vopsind de zor sub privirile uimite ale cetățenilor votanți, care se minunau de ce edili gospodari au.
”Forța activă”, ”Lucrul bine făcut”, zelul edililor de a vopsi băncile după ploaie și pe ploaie este în zadar-toată lumea știe cum prinde vopseaua pe ploaie, dar nu-i nimic, chiar dacă se șterge acum, vor vopsi din nou după.

Alți bani, altă distracție pe banii bucureștenilor din sectorul condus acum de interimarul Băluță, PSD, cel doritor să fie ales primar pe 5 iunie.

Cât de deștepți trebuie să fie cei care au hotărât vopsirea băncilor pe ploaie și cât de proști îi cred pe bucureștenii în seama cărora se achită facturile acestei afaceri?
Top of Form

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu